Nya grejer i röken ;-)

Hallå där!

Nu ska jag prova något nytt, en färdigkokt skinka som jag ska röka.
Jaja nyttochnytt en kompis har provat detta och han tyckte det funka men nu ska jag prova och som vanligt är det familjen som får vara provsmakare ;-)

Sedan slänger jag med en rostbiff och en eller två ostbitar när jag ändå ska elda ;-)


Kommentarer
Postat av: GoF

Hur länge rökte du skinkan?

Svar: Hallå där!Jag rökte den i cirka 4 timmar med björkved och alspån.
Numer kör jag endast med alved.
I och med att den var färdigkokt redan behövde jag inte tänka på tempen på den, ja det fick ju inte överstiga 72 grader men jag har för mig att den landade på cirka 60.

Mvh Stefan
Stefan "Pez" Lejonord

2015-07-27 @ 22:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0