Röka ost, går det? Jajjemänsan ;-)

Något som jag verkligen rekommenderar är att prova att röka ost, och ta då med fördel Gouda ost som brukar finnas på NETTO i 1 kilos bitar. Jag brukar dela den, men den går även att röka hel, det är en smaksak ;-) Rök i max 40 grader (annars smälter den ut till en pannkaka) i ca. 1,5 timma.

En bra ost till rökning ;-)


Kommentarer
Postat av: Emmi aka Trollet

Häftigt:D sån skulle jag vilja smaka :D

2012-02-15 @ 23:25:23
Postat av: Grillgubben

Självklart, det får vi ordna någon gång, det är smaskens ;-)

2012-02-25 @ 17:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0